Tanévkezdéssel kapcsolatos információk

Kedves Szülők!

Néhány hasznos információt szeretnék megosztani Önökkel a tanévkezdéssel kapcsolatosan.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az iskola épületébe szülők nem léphetnek be. Mindannyiunk érdeke, hogy minél biztonságosabb környezetet teremtsünk az iskolai oktatáshoz. A fertőzés veszély csökkentése érdekében kérjük, hogy csak egészséges állapotban engedjék gyermekeiket iskolába.

Az iskolába érkezés 2020. szeptember 1-től mindennap az iskolaudvarra történik 7 óra 45 percig. Az első órát tartó kollégával mennek fel a terembe a gyerekek. Eső esetén nincs gyülekező, mindenki abba a terembe érkezik, ahol az első órája lesz.

A 16 óra előtti távozásokat kérjük, előre beszéljék meg a gyerekekkel, hogy a napközis kolléga időben tudja őket leengedni. Kérjük ezt írásban jelezzék alkalmanként a napközis pedagógusnak.

A napközi befejeztével a gyermekeket lekísérik 16 órakor az udvarra, ezért kérem Önöket, hogy pontosan érkezzenek gyermekükért.

Az ügyeletben maradt diákok az alagsorban lévő rajzteremben lesznek. Ebben az időszakban csak a főbejárati kaputelefonon tudják jelezni érkezésüket.

Tanórákon a maszk használata nem kötelező, viszont szünetekben, illetve a közösségi terekben használatukat kérjük.

Kérem, különös figyelmet fordítsanak arra, hogy gyermekeiknél lehetőség szerint legyen kézfertőtlenítő. Iskolánk minden tanteremben helyez el fertőtlenítő folyadékokat.

Mind a maszkokra, mind a kézfertőtlenítőkre legyenek szívesek jól láthatóan ráírni a gyermekük nevét és osztályát.

Amennyiben lehetséges, kérjük Önöket, hogy megfelelő élelemmel és folyadékkal engedjék el a gyermeküket otthonról, hogy a büfét minél kevesebbet használják.

Debrecen, 2020. augusztus 31.

 

Tisztelettel:

 

Gyurkóné Mezei Katalin

intézményvezető

 

Theme: Overlay by Kaira 2019. Minden jog fenntartva.
Ibolya Utcai Általános Iskola