Nyomtatványok tanévkezdéshez (étkezés)

Tisztelt Szülők, Gondviselők!
2020. májusában a KRÉTA rendszeren keresztül értesítést kaptak a 2020/2021 tanév étkezésének megszervezéséről és az ezzel kapcsolatos tennivalókról.
Sajnos, a megadott határidőre nagyon kevesen küldték el a kért nyomtatványokat részemre.
Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy hozzájáruló nyilatkozat leadása nélkül a gyermeküknek szeptembertől nincs étkezés rendelve.
Csatolom a nyomtatványokat:
-hozzájáruló nyilatkozatot mindenkinek kell kitölteni, ezen jelzi, milyen ellátást kér a gyermeknek a tanévben. Minden kérdésre kérem, hogy válaszoljanak.
-8.számú mellékletet csak a 3 vagy több gyermekesek, a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők, illetve a tartós betegségben szenvedők szülei kell hogy töltsenek.
Természetesen az érvényes gyermekvédelmi határozatot, vagy az érvényes tartós betegségről szóló határozatot csatolni kell.
A MÁK-tól nem kell családi pótlék igazolás, a szülő  büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik gyermekeiről felsorolással a 8. számú mellékleten.
A www.diminfo.hu honlapon, közétkeztetés menüpont alatt, tájékoztatók cím alatt a banki megbízás megadásához szükséges összes adatot megtalálják.
2020. szeptembertől csak csoportos megbízással lehet térítési díjat fizetni.
Kérem, aki tudja netbankon keresztül adja meg a megbízást, mert sokkal gördülékenyebb.
A megbízás kezdete 2020. augusztus 20-ig történjen meg, mert csak így lesz benne a szeptemberi csomagban a gyermek.
Bármi kérdésük van, telefonon szívesen segítek.
Üdvözlettel: Ladányiné Marcsi
Dokumentumok:
Theme: Overlay by Kaira 2019. Minden jog fenntartva.
Ibolya Utcai Általános Iskola